duminică, 10 octombrie 2021

Neputinta

 Liceele trebuie sa se închidă. Măcar o luna. Sunt focare imense de covid! Cum este posibil ca conducerea liceelor din Bucuresti și din Ilfov sa nu decidă intrarea in online? Ce suporta un director? Sa aibă pe conștiința niște oameni pe care nu i cunoaște? Oameni de care nici nu vrea sa audă! A spalat cineva creierul directorilor de licee? Adolescenții nu respecta nicio regula! Sunt imaturi! Cred ca lor nu li se poate intampla! Și poate ca lor chiar nu li se intampla, dar li se intampla părinților, bunicilor, colegilor de munca a părinților, rudelor acestora, etc Chiar pot directorii sa trăiască cu gândul asta? 

Treziți va! Orice educație școlară se poate recupera! Un plămân bolnav, nu prea! Treziți va părinți! Țineți va copii acasă! Sunt mari, pot sta nesupravegheati! Iar dacă vor sa învețe, vor învata când vor putea de vor mânca cartea! Iar dacă nu vor sa învețe, degeaba ii trimiteti la liceu! Tot nu vor invata! 

Ce se intampla in societatea noastră? Chiar nu mai exista nicio valoare umană?

Părinți, ati fost atât de slabi ca elevi încât sa măsurați calitatea copilului vostru prin notelele si diplomele pe care le obține?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu